Konsumentsegmentet COVID-19 är det minst benägna att spendera mycket pengar. Det har en lägre inkomst än den ekonomiskt trygga men oroliga gruppen, och mindre av de nästa-normala egenskaperna. Det är också främst från södra och förortsområden.

Så när det gäller shopping bör varumärken omvärdera sina målgrupper och prioritera olika konsumentsegment. Den här rapporten belyser några av de största problemen som konsumenterna har med online-shopping. Ta reda på hur du kan bekämpa dem och göra shopping till en rolig aktivitet för hela familjen.

Uttrycket ”shopping” kommer från ett brittiskt slangord som betyder ”berätta om” eller ”förråda”. Det finns fyra typer av återförsäljare: lågprisbutiker, specialbutiker och varuhus. Och den fjärde är e-handlare. Fördelarna med att handla på dessa ställen är många, bland annat möjligheten att se och känna produkterna personligen. Det gör det också lätt för shoppare att jämföra priser och funktioner mellan olika varor.

Detaljhandelns arbete har traditionellt sett definierats utifrån tre enkla imperativ: att odla medvetenheten om produkterna i butiken, göra det enkelt att köpa och underlätta köpprocessen. Dagens omnikanalvärld kräver ett mycket mer komplext arbete. Konsumenterna får rekommendationer från vänner på sociala medier och experter på nätet, och shoppingupplevelsen ska vara så smidig som möjligt. Att handla ska vara en trevlig upplevelse både för köparen och för återförsäljaren.

Fördelarna med att handla på nätet

En av de mest attraktiva egenskaperna hos online shopping är den lätthet med vilken fyndjägare kan hitta de bästa erbjudandena på varor. Det är slut med de dagar då fyndjakt innebar att man måste titta i kataloger eller ringa gula sidorna för att hitta de bästa erbjudandena. Med Internet kan fyndjägare hitta de bästa erbjudandena hemifrån. Nedan listas några av fördelarna med att handla på nätet. När du väl har lärt dig om dessa fördelar kommer du att kunna dra nytta av dem!

I nätbutikens tidiga dagar var många konsumenter tveksamma till att handla på nätet, eftersom de allra flesta var män och utbildade. Men år 2001 utgjorde kvinnor 52,8 procent av befolkningen på nätet. Under julhandeln 1999 började detaljhandeln på nätet verkligen fånga allmänhetens uppmärksamhet. Ett stort antal nystartade företag och kända återförsäljare började skapa webbplatser för sina produkter. Många konsumenter gjorde sina första inköp på nätet under denna julhandelssäsong, och företagen tvingades förbättra kundservicen och utöka verksamheten för att kunna ta emot den ökande trafiken.

Trots de första konsumenternas farhågor har näthandeln blivit en enormt populär aktivitet. Webbplatser som Amazon, TigerDirect och NewEgg gör det möjligt för användarna att göra sina inköp hemifrån. Dessa företag har alla sitt ursprung på 1980-talet och är fortfarande en stor del av branschen i dag. Näthandel har blivit ett populärt och bekvämt sätt att handla en mängd olika produkter, från kläder till elektroniska spel.

Walmart Shopping Tips

Oavsett om du planerar en weekendresa med familjen eller en tur till mataffären kan Walmart-shopping vara en lätt sak. Appen gör det enkelt att se din inköpslista och ha den nära till hands tills du är redo att handla. Walmart matleverans kan också vara bekvämt, och du kan beställa matvaror på din telefon, surfplatta eller dator och få dem levererade direkt hem till dig. Det kan också hjälpa dig att spara tid genom att minska impulsköpen.

Det ultimata måttet på värde är priset per enhet, och det kan du se på prislapparna på Walmart. Det är en bra idé att välja större enheter av varor och köpa flera för att spara mer pengar per enhet. Var dock försiktig – ibland finns det skrivfel på enhetspriser och andra misstag. Dubbelkolla alltid kvitton och priser innan du betalar för en produkt. Walmart-butiker erbjuder inte layaway, så om du har bråttom att få en viss vara kan det vara bättre att vänta.

Förutom butikens breda utbud av vardagsprodukter erbjuder Walmart också ett imponerande urval av utförsäljningsvaror. Utförsäljningspriserna är markerade ner från de låga priserna i vardagen. Vissa butiker har hela utförsäljningsgångar som är avsedda för denna försäljning, medan andra har mindre avdelningar. Vissa utförsäljningsprodukter är tydligt markerade i hela butiken med ljusgula etiketter. Oavsett om du köper en ny bärbar dator, en ny kamera eller ett billigt festmaterial har Walmart ett brett utbud av alternativ.

Små företag och Amazon Shopping on the Go

Tusentals små varumärken och lokala företag säljer sina produkter på Amazon. Oavsett om du handlar hemvaror eller presenter hittar du bra erbjudanden i en mängd olika kategorier på Amazon. Du kan också handla efter plats för att hitta produkter från olika regioner. För ökad bekvämlighet kan du ladda ner Amazon-appen för att kontrollera din beställning i realtid och se leveransuppdateringar. Och tack vare Prime Now-abonnemanget kan du till och med få de nyaste utgåvorna levererade direkt hem till dig.

Amazon har också sett till att säkerheten är en viktig del av dess affärsmodell, och det har aldrig förekommit något större säkerhetsbrott. Många köpare väljer att lagra sin kreditkorts- och betalningsinformation på Amazon, aktivera beställning med ett klick och ställa in återkommande beställningar. Du kan också få belöningspoäng genom att köpa varor via Amazons Amazon Visa-kreditkort. Även om detta är bra alternativ kräver Amazon-appen att användarna anger sina betalningsuppgifter. Lyckligtvis är många användare helt nöjda med sekretessen och säkerheten för deras personliga information.

Amazon har en Android-app som gör shoppingupplevelsen enklare och bekvämare. När du registrerar dig för ett konto kan du kolla rekommendationer och önskelistor, skanna varor och till och med skapa önskelistor. Med appen kan du shoppa miljontals produkter över hela världen. Det finns några buggar, men på det stora hela gör appen det enkelt att handla på Amazon. Det finns också många fördelar med att använda appen. Appen gör det enklare än någonsin att köpa det du vill ha, samtidigt som den är bekvämare än att använda en dator. Hoppa över till denna webbplats